klart.se

Bo i Ljugarn

I Ljugarn erbjuds alla möjliga typer av boenden, allt ifrån tält camping till lägenheter och hotell. Här nedan finner du några organisationer som erbjuder boende. Kika gärna in hos de olika för mer information om vad just de har att erbjuda.

Ljugarns Semesterby & Camping
Ljugarns Semesterby & Camping

Njut av det som stranden, havet och Ljugarn kan erbjuda er. Familjärt och välskött boende som ligger vid stranden. Inom promenadavstånd ligger det mysiga sommar-samhället Ljugarn med badstrand och service.

www.semesterby.se

Pensionat Lövängen och frejs Magasin
Pensionat Lövängen och frejs Magasin

Centralt läge i Ljugarn och nära till badstrand, restauranger, bageri och affär ligger våra rum, stugor och lägenheter. 

www.pensionatlovangen.se

Smakrike Krog & Logi
Smakrike Krog & Logi

Smakrike Krog & Logi - Restaurangen är Smakrikes hjärta, här skapas kulinariska upplevelser alla tider på året av Gotlands fantastiska råvaror med inspiration från världens alla hörn.
För att njuta av helheten-stanna över i de smakfullt inredda rummen en trappa upp.

www.smakrike.se

Ardrebo
Ardrebo

Boka en övernattning och koppla av i våra personligt inredda rum.
I vårt kafé bakar vi allting från grunden med noggrant utvalda och närproducerade råvaror. Njut av doften av färskmalt, nybryggt kaffe i en avkopplande miljö inspirerad av det tidiga 1900-talet.

www.ardrebo.se

Ljugarnsstugor
Ljugarns stugor

Vid arbetet med stugorna har vi tagit särskild hänsyn till naturen för att bevara den som den såg ut när vi påbörjade arbetet. Tallar och enesnår ger nu området sin karaktär och bildar ett naturligt insynsskydd som gör att våra gäster får ett mer avskilt boende.

www.ljugarnsstugor.se

Koburg
Koburgs vandrarhem

Välkommen till vandrarhem Koburg och Ljugarn, en av Gotlands pärlor.

www.koburg.se

Vandrarhemmet
Vandrarhemmet

Vandrarhemmet är från början ett gammalt tullhus från mitten av 1800-talet. På vandrarhemmet bor du i tvåbäddsrum eller flerbäddsrum. Till vandrarhemmet hör en stor strandnära och barnvänlig tomt som lockar till lek och spel. (Foto: Torbjörn Jönsson)

Vandrarhemmet